Nettmarketing med din egen hjemmeside

Nettmarketing med din egen hjemmeside

Nettmarketing med din egen hjemmeside

La din Nettside gjøre promoteringen!

I dag er nettsiden til bedriften den viktigste presentasjonen av deres tjenester, produkter og informasjon. En målrettet hjemmeside gir besøkende informasjonen som søkes, raskt og enkelt. Det hjelper lite med websider som ser visuelt fantastisk ut med mange bevegende elementer og små tekst, når informasjonen er vanskelig eller umulig å finne fram, uten at bruker anstrenger seg selv.

Dette gjelder selvsagt søkemotorer også. Disse krabber websidene med flere brukeragenter (nettleser profiler) og analyserer hvordan siden oppleves av brukere. Dette kan gi positive eller negative utfall basert på deres egne algorytmer.

Google, Bing og Yandex har sine egne webmaster tools, der disse analysene kan gjennomgås og advarsler bør tas seriøst for brukernes opplevelse på deres side.

 

Printed poster with SEO sign and tags on social engine optimization theme. Added a slightly vignetting, and toning on the image. Close up shot.

Vi er et av Norges mest synlighetsfokuserte SEO-byråer, som ikke bare forstår hvordan søkemoterer som Google, Yahoo, Bing fungererer, men vet også hvordan funksjoner kan implementeres og optimaliseres for bedre synlighet i alle søkemotorer med våre pakker. Vi hjelper daglig våre kunder med alt fra oppgradering av deres hjemmesider, SEO optimaliserg, feilsøking og utbedring og videreutvikling. Vi vet meget godt at dataspråk er vanskelig og vi fokuserer mye på forenkle kommunikasjonen mellom oss og våre kunder 🙂

 

Vi ser fram til å ha deg på besøk i våre lokaler i Oslo. Kontakt oss gjerne via kontakt siden.

søkoptimalisering byrå

Hva er SEO?

SEO står for search engine optimization. Det er også forståelsen på hvordan en nettside får bedre resultater ved søk.

Kan jeg gjøre SEO selv?

Du kan gjøre veldig mye selv. Det handler mye om å ha svaret på spørsmål som deres kunder måtte ha. Mer avansert SEO handler om koding og arbeid med å hjelpe søkemotorer forstå innhold på siden.

Hva koster SEO

SEO kan prises på flere måter. Dette kan være månedlig SEO arbeid eller fast pris på implementering av funksjoner og koder som rich snippets og rich data.

Hvorfor er SEO så viktig?

Rett og slett fordi arbeidet forbedrer nettsidens plasering på nett og at kunder finner bedriften og dens tjenester.

Hva er Rich datasnippets?

Dette er koder som er ment for søkemotorer og gjør at disse forstår innholdet på siden. Disse er utrolig effektive og kan få en side fra 10. side til 1. side iløpet av minutter.

Kan SEO skade min plassering?

Alle typer endringer, spesielt fjerning av tekst og sider kan endre plassering negativt. Det er spesielt viktig å huske på å endre og bygge på, istedenfor å fjerne.

Er bilder viktig i SEO

Bilder er visuell synlighet på nett. Disse kan også ha navn og alt tekst som beskriver tjenester. Ved riktig bruk er bilder hva brødsmulene var for Hansel and Gretel.

This post is also available in: Nettmarketing med din egen hjemmesideNorsk bokmål