Valg av leverandør for SEO

Valg av leverandør for SEO

SEO er som du sikkert har fått med deg meget viktig. Hvem vil vel ikke komme på første plass i sin forretningskategori på nett?

Siden vi har jobbet med SEO i årevis, kan vi påstå at vi er et av de fremste når det gjelder både forståelse av plassering og implementering av tiltak for å forbedre plasseringene på søkemotorer som Google, Yahoo og Bing.

Gjennom årene har vi gang på gang sett hvordan faste kunder blir forført over telefon over til en ny avtale.

Når en ikke er så interessert i det tekniske og ting virker så komplisert, så høres du får bedre plassering så magisk for mange.

Siden kundens velvære og suksess er viktig for oss, så er det hjertekjærende å se våre kunder bli bortført av falske løfter og en nesten garantert lavere plassering i sin søk kategori.

Eksempelvis har vi hatt en kunde som var på andre plass i sin “bransje” og etter å ha takket ja til et SEO pakke, så falt dem til 32. plass på hovedtjenesten, altså 3. side på Google.

Det er slik at en hjemmeside kan faktisk miste sin posisjon, dersom det foretas mange endringer og gamle sider ikke blir videreført til nye sider.

 

Dersom du faktisk ønsker en bedre plassering, bør du ta kontakt med selskaper som faktisk kommer opp på de første plassene og gjerne spørre dem om referanse prosjekter.

De fleste proffe bedrifter har en fin portfolio som kan vises til som du kan se live (inkludert oss).

 

 

This post is also available in: Norsk bokmål