Hjemmeside bransjespesifikk

Hjemmeside bransjespesifikk

 

Vi har samlet informasjon om forskjellige bransjer og hva du som bedriftseier bør passe på når du bestiller en webside som skal kunne utkonkurrere din bransje.

Klikk på bransje for en mer detaljert informasjon om anbefaling bl.a. til utseende, størrelse på skrift, bevegende bilder og animasjon, rullende tekst og total oversikt. Forstå hvorfor du blir utkonkurrert på nett, og hvordan du kan sikte mot førsteplass på Google, Bing og Yahoo.

Kontakt webskaper i dag for informasjon om din bransje og et pristilbud på din firma hjemmeside.

 

Konkurranse nivå: 

Hvor mange websider finnes det?  Er gode domenenavn allerede kjøpt? Hvilken bedrifter ligger best i søkposisjon i dag?  Hvor mange søk foretas det på Google per måned?

Hvorfor ligger vi så langt bak våre konkurrenter på nett?

Vi har svarene for deg!


Adwords og reklamepriser: 

Er det tøff konkurranse for å få markedsført? Høyere konkurranse, desto høyere priser på reklamer på Google, Yahoo og bing. 

Det er 10 naturlige positioner per side på Google og opptil 10 reklame plasser per resultat.


Innhold på hjemmesider: 

Innhold er viktigere enn utseende, hvor gode er sidene til dine konkurrenter? Gis det relevant informasjon til besøkende? En sides viktigste innhold er relevant tekst og informasjon, jo bedre innhold sider tilbyr,  jo mer må det jobbes for å passere dem i søkresultat.

 

Hvordan er søk plasseringen til din hjemmeside?

Det er ganske viktig å huske at du er ikke den eneste som tenker på en bra hjemmeside. Selv om du skulle bli valgt til årets fineste webside når det gjelder design, betyr det ikke at du automatisk er på første plass i søkemotorer. 

Vi vet hvor viktig det er med plassering på søkemotorer, det er her det meste av nye kunder finner fram til deg, og med en god naturlig plassering, slipper du å betale en haug med penger til reklamer som adwords. Når vi utvikler din side gjør vi det vi kan til å gi hver side en unik sidetittel som vi mener passer din bransje, men SEO tjenester der vi faktisk sjekker hva det blir søkt på, må du bestille som ekstra tjeneste.

Kan vi få deg på førsteplass i søkemotorer?

I utgangspunktet ja. Din plassering vil selvfølgelig være avhengig av bransje og samtidig din budsjett. Å få deg på første plass på webdesign og utvikling, vil naturligvis være vanskeligere enn å få deg på 1. plass i Non-profit bransjen.

Google søk har de siste årene gjort en riktig god jobb på å utvikle sin søkemotor. Det er i dag mye vanskeligere å bli plassert på første plass enn før. Reglene er fortsat simple: Tilby surfere informasjonen de søker på.

Dette har vært mottoen til Google ganske så lenge, tilby søkere informasjonen som de søker på. 

This post is also available in: Hjemmeside bransjespesifikkNorsk bokmål