Google Shopping Management Service

Google Shopping Management Service

Hva er Google shopping?

Google Shopping,  tidligere kjent som Google Product Search, Google-produkter og Froogle, er en Google-tjeneste oppfunnet som gjør det mulig for brukere å søke etter produkter på nettbutikker og sammenligne priser mellom ulike leverandører.

Google Shopping-kampanjer, også kalt produktliste-annonser, er en fin måte for e-handelsvirksomhet for å eksponere sine produkter til og engasjere flere potensielle kunder. Google Shopping tilbyr en rekke kampanjealternativer som kan hjelpe e-handel nettsteder å oppnå konkrete mål.

 

Produktlister for Google shopping

Nettbutikker kan sende inn produktliste til Google via, XML filformat, Google sheets, manuelle opplasting eller API. Det er mulig å sette opp rutiner for automatisk oppdatering av produkter.

Google shopping annonser

Google shopping ads

oppretting av PRODUKTlister på Google shopping

Vi hjelper deg med oppretting av produktlister, oppdateringer av lister, innsending til Google og Google shopping annonser. Du velger selv budsjett du ønsker å bruke på reklamer og vi tilbyr gratis oppføring av opptil 1000 produkter for en fast pris per måned. Vi hjelper deg også med SEO implementering av rich snippets som gjør at dine nettbutikk produkter gjenkjennes av søkemotorene og får “produkt” merke.

This post is also available in: Google Shopping Management ServiceNorsk bokmål