SSL sertifikat og oppgradering til https://

Webskaper\Altnet AS kan tilby din nettside SSL sertifikat med A og A+ rating. Ratingen er basert på Quality SSL Labs som er et åpent internasjonalt prosjekt for å teste sikkerheten av SSL sertifikater. Dersom din side har https, kan du sjekke kvaliteten på denne via SSL server test.

Vi hjelper deg med hele prosessen til https integreringen uansett hvilken webløsning du har. Pris vil være avhengig av sidens størrelse og kompleksitet og du får et tilbud med fastpris eller timepris.

Mange opplever problemer med implementering av https på sine sider. Dersom ikke alt av utgående lenker er sikret, får man dermed ikke sikkerhetslås på siden, da denne ikke anses som sikker. Ofte så er det eksterne font\skrift maler som lastes inn til siden, eller en applikasjon\skript som er usikret. Det kan være svært vanskelig å finne feilen og ofte er det som å finne nåla i høystakken.

Dette kan få selv den mest erfarne nettutvikler til å rive seg i håret, men med tålmodighet og systematisk gjennomgang, blir dette utbedret.

Mange nettlesere gir i dag tydelige advarsler på ikke sikre nettsteder, spesielt på sider der skjema og informasjon blir sendt.

Chrome, Firefox og Safari kommer nok til å implementere dette strengere framover, så viktigheten med SSL https sider vil være viktig framover.

Meldinger som brukere kan få:

tilkoblingen din er ikke sikker

-«Påloggingen er ikke trygg» eller «Betalingen er ikke trygg»

Ikke sikkert: Vær forsiktig hvis du går videre. Noe er alvorlig galt med personvernet til dette nettstedets tilkobling. Det kan hende at andre kan se informasjon du sender eller mottar via dette nettstedet.

Farlig: Unngå dette nettstedet. Hvis du ser en rød advarsel over hele skjermen, er nettstedet rapportert som usikkert av Sikker surfing. Hvis du bruker nettstedet, settes sannsynligvis den private informasjonen din i fare.

Hva koster ssl-https oppgradering

For mer informasjon om oppgradering til https eller feilsøking, kan du ringe oss på 400 935 45

 

Priser på SSL sertifikat

fra 490,- Per år

 

Priser på implementering av SSL sertifikat

Fra 1990,-

 

Oppgradere side til SSL https

SSL oppgradering fra 4990,-

Webhotell med SSL sertifikat 549,- /mnd

 

SSL står for Secure Socket Layer. Det kan høres innviklet ut, men det er egentlig ikke det. SSL-sertifikater validerer nettstedets identitet og krypterer informasjonen som besøkende sender til eller mottar fra nettstedet ditt. Dette sørger for at tyver ikke kan spionere på dataene som utveksles mellom deg og kundene.

Når du går til et nettsted som bruker HTTPS (tilkoblingssikkerhet), bruker nettstedets tjener et sertifikat for å bevise nettstedets identitet for nettlesere (for eksempel Chrome). Hvem som helst kan opprette et sertifikat som hevder å være et hvilket som helst nettsted.

For å bidra til å holde deg trygg på nettet krever Chrome at nettsteder bruker sertifikater fra pålitelige organisasjoner.

  • Våre SSL-sertifikater bruker SHA-2 og 2048-bit kryptering for å beskytte alle sensitive data som overføres fra nettleseren til webserveren. Det er den kraftigste krypteringen på markedet i dag, og den er så og si umulig å hacke seg inn i.
  • Google gir HTTPS-krypterte nettsteder bedre plassering og viser disse høyere opp i søkeresultatene. SSL hjelper dermed på deres nettsides synlighet direkte.

 

 

This post is also available in: SSL sertifikat og oppgradering til https://English